Middagstips
Ibland (läs: väldigt ofta) får jag idétorka när det gäller matlagning och olika rätter. Eller, oftast är det inte idéerna som är bristande utan snarare tid och energi. Därför består matlådor alltför ofta av trist ris och wokad kyckling, knappt smaksatt. Ofta ser jag dagens alla matlådor som ren och skär bensin. Lediga kvällar tycker jag att det kan vara roligt att experimentera och testa varianter på god men nyttig (hålla sig till kostschemat-mat).
Men, ikväll har vi faktiskt en ledig kväll hemma och därför blev maten också lite roligare. Det är ju fantastiskt att grillsäsongen är igång! Vad blir inte godare på grillen?
Idag serverades torsk som grillats i folie tillsammans med tomat, purjolök, vitlök, persilja, citron och andra kryddor. Vi grillade även sparris. Till gjorde jag en potatissallad och fetaostkräm. Supergott, nyttigt och enkelt att göra.



/Lina